Affärsidé

Vi skapar attraktiva arbetsplatser och offentliga miljöer

InredningsTaktik AB skall leverera växtinredningslösningar för att tillgodose uppdragsgivares höga krav på attraktiva arbetsplatser och offentliga miljöer.

Minsta möjliga vagnpark främjar vår miljö men även kundens kostnadsbild. Vi strävar efter att minimera vårt transportbehov och samordna dessa så långt det är möjligt.

Stora lager är inget för oss. Idag kämpar olika leverantörer om att snabbt kunna leverera sina växter och krukor åt oss.

Det utnyttjar vi till våra uppdragsgivares fördel. Visst har vi en beredningshall och lager för att snabbt kunna motsvara alla höga förväntningar på leveranser, men det är välanpassat för att inte belasta Er växtbudget i onödan.

Det här är bara några exempel på vårt nytänkande för att bistå dig i att hitta det mest innovativa och mest kostnadseffektiva alternativet på marknaden.

Berätta för oss hur vi kan bidra till att utveckla er arbetsplats med vackra, funktionella och trivselhöjande växtinredningar.

– Visste du att det är vetenskapligt bevisat att gröna växter renar luften och påverkar vårt välbefinnande? Dessutom bidrar gröna växter till att hålla en bra luftfuktighet, speciellt värdefullt i kontorsmiljöer med datorer och annan teknisk utrustning.


Kontakta oss!

  Namn:

  E-post:

  Telefonnummer:

  Intresserad av:

  Meddelande:

  Till topp